Mindsoup

Over Mindsoup

Elke minuut van de dag worden er gemiddeld 600 nieuwe video’s geüpload naar YouTube. Om elke video van die dag te bekijken zou je dan ongeveer 1500 uur kosten. Succes met de speurtocht naar iets waardevols tijdens je lunchpauze.

Mindsoup springt hier te hulp. Mindsoup speurt namelijk dagelijks het internet af om jou de meest inspirerende en grappige media te bieden. Een snelle opkikker tussendoor! Daarnaast gaat het bij Mindsoup om kwaliteit voor kwantiteit. Alleen zo kunnen wij voor elke bezoeker het beste tussendoortje garanderen.

Mindsoup Mobiel

Ben je vaak onderweg of heb je weinig tijd voor een break? Geen nood! Naast de desktop zijn alle Mindsoups namelijk ook te bekijken via de meest doorsnee smartphones en tablets van vandaag de dag! Zodat jij op elk moment van de dag jouw behoefte voor een opkikker kan verkrijgen via Mindsoup mobiel.

Volg Mindsoup

Wil je geen enkele Mindsoup missen? Laat Mindsoup jou dan op de hoogte houden via de Mail. Of klik hieronder op de knop van je favoriete sociale netwerk. Elke Mindsoup zal dan automatisch weergeven worden in je timeline van Facebook of Twitter! En voor de echte geeks onder ons is Mindsoup ook te volgen via een RSS feed.

like mindsoup op facebook!

Volg mindsoup via Twitter!